Tänker aldrig mer ha fötterna på jorden

nu börjar jag minsann få vårkänslor. när jag körde hem idag var vägarna helt torra, och igår och i förrgår var vädret inte direkt dåligt! har tillochmed fått tillbaka mina fräknar. YEY! misstänker dock att jag måste fula lite för att få dem att stanna ett tag. Blä! Nåväl - idag har jag hängt med Anna, gjort måsten, kollat senaste walking dead ( sämst avsnitt ) målat naglarna och nu sitter jag och filosoferar litegranna. Snart kommer pappa och C med MAX, vilket jag suktat efter i typ 2 veckor - tack GUD. Visste inte hur länge jag skulle mäkta med! HEHE.

Nåväl. Plikten kallar! 
 
 
 

-

 
 

ease my mind.

Gårdagen spenderades med min fina låtsassyster tillsammans med en grym middag och drinkidrinki. Helt sjukt behövligt sådär på en sketen måndag vill jag lova. Helt galet hur mycket man kan babbla på, fanns liksom ingen hejd, haha! 
 
Nu springer jag runt och fixar, ska om ett par timmar in till stan för att hänga med mina fina Annor. Lär nog svänga förbi apoteket också då jag börjar bli rejält förkyld, eller ja - halsen min är inte på topp direkt! Känns som att jag håller på kvävas hela jäkla tiden. 

Nåväl. nu ska jag fortsätta lyssna min mysmusik och fixa mah! Hörs häj. 


RSS 2.0