Rug

Frågan är hur stor virknål man behöver för att tillverka en sådan här? ( överst )  Hihi, underbar matta iallafall, som jag gärna skulle vilja ha framför öppna spisen tillsammans med en mysig fåtölj med ett fårskinn i. I handen skulle jag ha en kopp med glögg och det enda som skulle höras var eldens sprakande. Åh, ge mig!

Den undre var lite rolig, med belysning i! Den är från Imu, den översta minns jag inte källan på.


horn


Lördag


Tips på ett litet roligare "inbjudningskort". Tror jag hittade tipset på Cap&design's hemsida för ett tag sedan. Himla rolig idé!

Fredag

Idag har jag chillat och sen käkat lunch med pappa. Ikväll ska jag och R iväg på något hemligt. Det är svärmor som är i farten igen, hihi. Ska bli spännande att se vad hon hittat på!

Jag hoppas på en lugn helg med lite skapande och fin läsning. Det är ju så mysigt när det blåser som bara den ute.


One tooth many teeth.

Ja. Då var man en tand lättare i käften! Det gick väldigt bra, och även denna gång hade tanden inte 2, utan 3 rötter. Jag har nog världens bästa tandläkare förövrigt, så imorgon ska jag gå dit och ge honom en liten illustration som tack för att han gör tandläkarbesöket så trevligt.

Nu ska jag nog gå och ta mig ett litet bad. Inhandlade nämligen en hårinpackning till håret idag - det var behövligt kan jag berätta. Min gullis är nämligen och skejtar - så passar på att ha lite tid för mig själv nu med bad+bra musik+ lite lugn och ro. Ha en fin kväll!


Stunned.

Hittade precis världens mest underbara lampa. Det är WeekdayCarnival som gjort den - Och visst är den grym? Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga - I'm stunned. Hihi.

Vackert


source: här.
Dessa golv ger mig ha-begär. Börjar lite smått ångra mitt golv som jag valde igår ( ljust ) fast nä. Eller lite? Mattan på bild nummer ett ser också otroligt härlig ut med sina dova, mörka färger. Det blir snyggt när det ser lite skitigt ut tycker jag. Sen kan jag inte låta bli att dreggla lite på dödskalle-kudden här ovan. Får ej glömma borden med sina smala spindelben, härliga huh?

Nu ska jag kolla på en film med min andra halva, samt käka "turkisk peppar". Ha en fin kväll!


Focus De Luxe

Är precis hemkommen från en 5h lång föreläsning med Lasse Brunnström. Ämnet var såklart designhistoria, och det var spännande. Det är också han som skrivit en av våra litteraturböcker - Svensk Designhistoria. Jag kan också tillägga att jag funnit mina blivande bestick i besticklådan. Hade en variant av dessa Focus De Luxe från 1955 när jag var barn, och känner nu att det är dags för en liten uppdatering här hemma.


21:a


Idag har jag kollat på nya golv med min pappa och mitt hjärta. Det kommer bli så jäkla snyggt. Sen följde jag med far hem till mitt gamla hus där jag växt opp. Vi har käkat mackor och druckit varm choklad. Nu kollar vi på animal planet. Så jäkla skönt att bara slappa lite för en gångs skull!

Branchy.

Imorse vaknade jag upp med värk i hals - så nu sitter jag här framför datorn med en god kopp med minestronisoppa och letar intressanta skapelser mellan sipparna. Designer Meghan Finkel‘s handgjorda lampor är gjorda av fallna grenar hon funnit längs med flodar och stränder efter stora stormar. Och jag tycker att de är hur coola som helst! De finns även i fler utföranden ( såklart ) då ingen lampa blir den andra lik.

YAY!

Idag blir det gå på bio igen för mig! Ska se Tintin - hoppas de är lika bra som de avsnitten man sett under sin uppväxt. Tror dock att en film omöjligt kan bli dålig om den är regisserad av Steven Spielberg och producerad av Peter Jackson. Ska bli så spännande! Ha en bra dag!

Skull

from here
Fasiken vad jag skulle vilja kunna virka en sån här! hur ball som helst ju. Denna skulle jag till exempel kunna pryda min blivande spiselkrans med. Eller kanske placera en glödlampa i. Eller en lampa som inte blir så varm. Hihi. Ska fan ta mig i kragen under mitt "jullov" som egentligen inte är jullov, utan ej schemalagd tid. Haha! Gud vad jag längtar dit. Då blir det åka till fjälls och ha det gott i en stuga med svärisarna. Basta,dricka champagne och åka bräda. Har fortfarande ont i min lilla svanskota sen jag ramlade för ett år sedan? Drygt.

Nåja, nu ska jag gå till sängs. Är så jäkla mätt och trött! Har proppat i mig ägghalvor så det räcker i ett halvår. Godnatt!


tapet


Idag har jag och min sambo varit och kollat tapeter till nya lägenheten. Jag tror denna blev den som vi båda mest gillade. Tänkt är en fondvägg i köket ( som förövrigt kommer att vara vitkaklat+svart bänk). Tror det kommer bli ursnyggt! 2-3 våder av denna - så har vi lite färg också! Övrig tapet blir vit. Är så himla exhalterad! Hihi. Industrilampan beställde jag hem från Reforma Sthlm - har dock inte bestämt mig om den ska hänga i köket eller hallen. hihi

Snart ska jag på julbord och vräka i mig. På ett sätt gillar jag inte detta ståhej med julen - men jag måste erkänna att jag saknat julmaten + julmust + myset.


Belysningstider.

found at: weheartit.
Ja. Lite fin och mysig belysning som dessa ovan ger avger skulle behövas här nu. Är ju så fruktansvärt mörkt och grått ute nu. Börjar mörkna klockan 2 här - man blir ju så depp. Jag har verkligen fastnat för detta med att gruppera lampor i klungor av olika slag. Hellre flera svaga än en stark. Även att göra lite speciella lampor - som glasburkarna och tekopparna - så fyndigt ju! Visst är det fint?

PS.
Okej. Jag kan berätta att jag är en sucker för Vampire Diaries. Så, nu är det sagt. Jag som trodde att jag hade min kväll räddad? Nu får jag bli lite sur för att nästa avsnitt kommer inte förrän 5e januari? Alltså. Det är ju jättelänge! Visst om det blir en viss väntan mellan säsongerna, men liksom. Mitt i? Åh. Nu blev jag ledsen? Sen är jag jättekritisk till typ alla andra serier jag inte sett. True blood ser jag - men har liksom tappat lite där. Har kommit en bit in i säsong 3. Jag vill ha något BRA att se. Gärna något overkligt. Kan tillägga att jag kollar på Walking dead också. Hihi.

Jag och Beethoven

(  klick SÅHÄR fint vill jag också ha det. Taklampan is to die for - har gått loss på några av den mindre varianten, men inte hittat någon sådär stor? Okej, saker jag gillar med denna bild: fotöljen - taklampan, golven ( vill också ha vitmålade trägolv, snyft) fårskinn på golvet, fräscha blommor, höga fönster, listerna och en fin tavelvägg. SÅ fint. )

Sitter i denna stund och skriver på min uppsats som handlar om Framtidens design. Har inte kommit speciellt långt, men det känns ändå bra. Jag har ju liksom Beethoven i öronen. Han var ju ett geni - då kanske jag kan skriva genialiskt också? skämt åsido. Men det är skönt att bara lyssna på instrumentalt när man skriver.

Idag ska jag vara med min fina vän Nathalie. Ska bli hur mys som helst - ska nog unna mig lite gott på något fik då också. Måste få i mig morotskaka så fort som möjligt - var ju aplängesen! OCH imorgon ska jag på julbord. Det är ju helt galet hur fort tiden går. Gud vad jag ska frossa i köttbullar+ägghalvor+potatis. Enligt mig det bästa på julbordet. Hihi. Tråkigt kanske - men sill går verkligen inte i. Jag försökte svälja det när jag gick på dagis, jag minns det så väl. Fick verkligen kväljningar. Så. Nä. Ingen sillidill för min del! Just ja, skriva uppsats var det ja. Och tack i massor för alla kommentarer igen. Så snela.


Illustration

Denna bild har jag suttit och arbetat med nu på eftermiddagen. Det gäller att passa på när man har tid! Hihi. ( Det är inte varje dag )

Idag blir det ta det lugnt och laga lite god mat, någon som har några tips på god+enkel+snabb mat? Är inte den mest ambitiösa i köket nämligen - men känner att jag borde vara lite snäll mot min man och laga honom lite mat för en gångs skull nu när han är sjuk. Sen blir det till att mysa ned sig framför tv:n och kolla halv 8 hos mig. Eventuellt gå och köpa en B&J också. Just ja! Det var någon som frågade hur många gram garnet jag virkar med låg på - det är 50g.


Nåja. Ha en fin kväll finisar!


Llot llov



källa här.

Lampan ovan är också en soppåse, klicka er vidare på länken för att läsa mer. Tycker det var otroligt uppfinningsrikt och det ger ett mysigt sken. Lampan på bilden nedan hör också till tiden. Man ser dessa små fina träkulor pryda både det ena och det andra. Kanske skulle ta och köpa hem en påse och göra något kreativt själv?

Breaking dawn

Precis hemkommen från Breaking dawn. Alltså, jag är lite splittrad? Den var väldigt behövlig om man säger så, man måste se den! Drygt att det är nästan precis ett år kvar tills nästa part kommer ut bara. Filmen var bra, men inte bäst av dem. Hihi. Nu ska jag gå till sängs, och tack för alla fina kommentarer igen. Blir så himla glad! Kommer sova himla gott i natt kan jag säga! Hoppas ni gör det också.
Godnatt!

Härligt med grått.

källa hittar ni här.

Gud vilka fina bilder. Gillar idén med lampskärmen. Hur mysigt? Ibland önskar jag att jag var lite händigare med virknålen/stickorna. Jag och min pojk var förra veckan och handlade garn -  jag har gjort ett pannband, och min pojkvän har hunnit med både mössor och ett par underbara lila tumvantar till moi. Finns ett jättefint garn som heter Eskimo som kostar ungefär 27:-, går åt drygt 2 garnnystan till en mössa - och ungefär lika till vantarna. Ett litet tips bara. Hihi!


Nu ska jag gå och gosa med min lilla löwen som skuttar omkring här. Tittar förmodligen in sen efter bion och ger er en liten recension. Och tack för alla fina och gulliga kommentarer, det värmer verkligen! Woho!

Nümp


Ni nya läsare kanske inte vet att jag ritar och målar en hel del också. Detta är bara ett av många exempel på hur det kan se ut när jag illustrerat något. Illustrerar även en massa små figurer i form av bl.a  robotar med små finurliga citat. Hihi, kanske slänger upp ett par sådana någon dag. Nåja. [ headern gjorde jag för ett par veckor sedan då jag hade mitt senaste kreativitetsrus. ]

Snart kommer min lillebror förbi, blir till att ladda för en grym kväll med Breaking dawn. Har längtat som attans, och nu är det snart dags. Hihi - tror min lillebror och vår gemensama barndomsvän Jesper använder mig för att de skäms för att gå själva på dessa filmer - det har varit samma visa på alla Twilightfilmer nämligen. De skulle dock aldrig erkänna det. Haha! Gulligt.


Chock

Fick en smärre chock när jag öppnade blogg.se's hemsida. Så himla roligt! Hihi. Får väl ta och säga välkomna hit! Sitter i denna stund med en smula hjärtklappning och så vidare. Haha! Dels för denna fina överraskning, och dels för att jag snart ska till tandläkaren! Ber till gud att jag slipper dra ut någon dum visdomstand.
Idag har jag haft Designhistoria och designteori ( jag läser ett program som heter Design och träteknik - går andra året av tre ) Det var verkligen intressant. Så nu känns min läsning ( i förra inlägget ) inte längre så hemsk, utan mer intressant. Har även kollat på en massa duktiga föreläsare på webben - gå in på Svid.se och klicka er vidare. Det är verkligen något man blir fast i! Helt galet vad många kreativa människor det finns där ute. Jag måste förkovra mig i ämnet då jag lär skriva en uppsats med ämnet " Framtidens design" till jul. Oerhört spännande!
Hoppas ni haft en fin dag!

Kvällsläsningen den kommande månaden.

Då har jag varit ute och hämtat drygt 3kg designläsning. Detta är böcker jag ska läsa parallellt med att kursen går för att få ett bätte hum om vad allt handlar om. Lite småtungt känner jag sådär spontant, men det är ett måste. Imorgon hhar jag seminarium. Intressant hoppas jag.

Imorgon är det även dags för mig att gå till tandläkaren - hoppas det blir smärtfritt. Haha! Och på kvällen blir det bio - äntligen. Breaking dawn med hun, Jeppe och Joel. Har typ väntat i ett år nu? Haha! Eller ja, väntat och väntat - det ska bli kul att se iallafall. Hihi.
Nu ska jag läsa lite bok och dricka lite te. Ha en fin kväll!


Tisdag

Fin dag idag. Umgåtts med min mor och ätit mat. Jag fick en ny handväska. Jag köpte också en ny mascara - det tråkigaste man kan köpa. Nåväl. En kontorsstol fick också följa med mig hem, det var nämligen någon slags utförsäljning på IKEA - och den var vit och fin och jag ville ha den. Så nu har jag den. Fab. Jag har en bild i mitt huvud hur fint det kommer bli. Kommer bli oerhört förbannad om det inte blir så fint som jag tänkt det. Hm. Jag är lite nedstämd dagen till ära, men vad gör man liksom. Tror jag ska gå och göra mig en liten kopp med gott te. Because im worth it. Naaah!

Djuriskt

By Nord ger mig ha-begär på dessa djuriska ting. De flesta prints finns inte bara som kökshanddukar utan också som sängkläder. Djur som ekorrar, älgar och björnar dyker också upp på textilierna. Så himla fina!

Kök

källa: HÄR
Marimekko på tapeten - har själv varit och spanat in denna till min egna köksvägg. Så himla fräck! Stringhyllan med alla tesmaker skulle jag heller inte tacka nej till. Så smart när färgen tas in med hjälp av diverse detaljer.

Köket jag kommer ha snart är dock väldigt litet - så jag tvivlar att ett matbord + fyra stolar kommer att få plats. Men en cool tapet och en hylla finns det såklart plats för. Hihi


Barcelona

Har så himla mycket bilder. Orkar inte lägga upp fler nu. Men det var en skitbra resa som jag mer än gärna vill göra om. Vill tillbaka NU!

WORK

Min dagsläsning atm. Har x antal häften att läsa igenom till på onsdag då vi har seminarie i designhistoria. Det är skitmycket att ta in och analysera, så det är ganska utmattande samtidigt som det är väldigt intressant. Har redan betat mig igenom det fetaste häftet av dem alla - dock har jag tappat bort min överstrykningspenna, så jag har en känsla av att detta kommer bli en smula problematiskt.

Tur att jag har tagit tummen ur (*) och skaffat mig premium nu då iallafall. Det blir roligare med bra musik i bakgrunden. Hihi - det och lite mat på det här så. Ska steka lite omelett nu - är skithungrig. Hihi! Ha det fint!


Skärmdump från min påny.

Idag insåg jag för helt ärligt första gången att man bara lever en enda gång. Det har liksom aldrig gått in hela vägen förut. Man ska inte göra sådant som inte får en att må bra. Man måste säga ifrån om det inte känns bra. Jag kände verkligen att när jag är 60 ska jag verkligen inte ångra ett endaste litet dyft av livet. Särskilt ska jag inte sitta och ångra sådant jag aldrig gjorde.

Det kan tyckas underligt att jag som är 20 år ligger och funderar så långt fram, men jag kan inte låta bli? Min farmor sa för ett tag sedan " jag har slutat längta till fredagarna, för varje fredag är man närmare döden". Först fick jag ångest. Sen funderade jag. Hon hade ju rätt. Jag är verkligen så att jag går och längtar till saker - och glömmer bort dagarna där emellan lite. Sen är jag en smula lat och trött i mig själv, men endå.

Nä, det har vart en lång dag. Nu ska jag sova. Ha det fint!


Söndag

Satte nyss ihop en liten future-board här på datorn. Tycker det är så viktigt att visualisera sina mål och drömmar. Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare? Arbetar med boards i olika former hela tiden i alla projekt vi har. Jag har varit påväg att pyssla ihop en några gånger - men det har aldrig blivit av. Men nuså! Detta lilla kollage betyder kanske inte helt det man kan tro. Men det beror ju såklart ur vems perspektiv man ser på saken. Hihi. Nåja.

>Nu sitter jag och lyssnar spoti. Håller på sätta ihop en NY liten fin lista. Blir så trött på mig själv att jag aldrig lyssar på musik nu för tiden. Det måste bli ändring på det - är ju så jävla kul att hitta ny musik man bara inte kan få nog av. Inspiration kan man inte få för mycket av. Och jag måste fylla på inspirationskontot känner jag.


Arbetsyta

källa: klicka på bilden!
HUR underbart vore det inte att ha en sån här fin arbetsplats hemma? Lägg märke till betongtapeten - så frän. Ha-begär som bara den! Det bästa med denna fina bild är att den inte är långt från verkligheten - behövs bara lite struktur och detaljer. Sen så har jag också en fin arbetsyta. Dock lär jag nog införskaffa ännu ett skrivbord - har nämligen ljusbord, skanner och annat som också måste få plats. Nåväl. Fint som attan var det iallafall.

WEEKEND

GOOD THINGS VS THE BAD ONES.
  • Har haft en apmysig dag idag med min mamma, hennes man och min man. Har käkat god frukost, gått på loppisar och käkat god middag. Hittade fina gamla medicinflaskor på loppisarna. Är verkligen helnöjd! Har börjat samlat på mig många fina ting nu - ska bli kul att finna var saks plats sen i nya lägenheten. Den som väntar på något gott.
  • Är så jäkla skönt med helg, känner mig helt slut efter dessa veckor med konstant press. Imorgon blir en spännande dag - måste komma på tre frågor att skriva ned dock. Och jag kommer inte på några?
  • Jag har varit duktig och städat min hurts som varit helt sjukt stökig med närmare en miljard papper och annat som legat huller om buller.
  • Snart ska jag äta tacos igen. Älskar det?
  • Har en världsbäst pojkvän som just nu sitter och virkar ett par vantar till mig så jag slipper frysa om fingrarna! Hatar att frysa.
  • Åh. min tand gör ont. Eller rättare sagt området runt ikring dem - blir så förbannad att det såklart ska börja kosta pengar "året man fyller 20" - ungefär den tid då man börjar få problem med visdomständerna. Surt! Jag tänker be tandläkaren slita ut åtminstone en tand. Det lär göras förr eller senare.
Ja. det var väl typ det.

Så skönt

Idag hade vi äntligen slutpresentationen för SIA glass. Så coolt att självaste VD:n var där och kollade på våra presentationer också. Detta projekt har vi arbetat med i 2 långa månader nu, då gissa om det kändes skönt efter presentationen? Galet.

När jag kom hem så ställde jag mig bara i duschen och andades. Har knappt hunnit med att duscha, sovit eller ätit de senaste dagarna. När jag kom ut duschen så var min fina man klar med tacosen. Smakade gudomligt för mig som bara ätit en yoghurt på hela dagen. Sen har vi bara slappat och virkat. Så avkopplande. Slipper tänka liksom. Nu blir det sova tidigt för en gångs skull, för imorgon har vi föreläsning. Dock bara mellan 10-12, så jag ska inte klaga.

Godnatt!


Elephant


En bild på en liten elefant jag gjorde för några veckor sedan. Måste köpa mig en liten ram till den tror jag. Kanske senare idag - Om det finns tid dvs. Tomorrow is the big day nämligen - ska bli SÅ skönt att avsluta projektet. Håller på bli galen! Nåja. Nu lär jag äta + fixa mig + gå till apoteket då en förkylning slog sig till ro i mig inatt. Alltid lika roligt! Detta + att jag nu igen fått ont i käften pga. dumma visdomständer. Atjooooo - ja. fixa var det ja. Ha det fint!

.

Nu ligger jag här. Sömnlös. Blir lite smått bländad av en gatulykta utifrån. Skenet tar sig igenom persiennen och träffar mig rakt i ögat. Vindarna viner där ute också. Några bilar långt borta. Man hör nästan att det är kallt ute. Här inne är det varmt och mysigt, sängkläderna doftar sköljmedel. Jag gillar att tvätta, för då får man andas in sköljmedeldoft. Den näst bästa doften i hela världen. För den bästa har han som ligger här bredvid. Jag skulle kunna se på honom föralltid. Bara titta och försöka memorera detaljer. Sånt jag brukar försöka memorera in lite extra när han ska åka bort ett tag. Han sover. Han andas tungt och regelbundet. Jag ser upp i taket. Det är underligt hur allt ter sig. Hur alla anpassar sig. Vänjer sig. Tar saker och ting för givet. Varför gör man så? Läste en gång om människor som vunnit massor med pengar. Det tog inte alls lång tid innan de vant sig. Glädjeruset lägger sig och man får trilskas med en vardag igen. Jag vet inte. Jag vill verkligen lära mig att inte ta saker för givet. Att uppskatta små fina saker, som en gullig kommentar från en anonym människa. Jag träffade förresten världens gulligaste tant nere i tvättstugan förra veckan. Hon hade bott i samma hus i 40 år, men i olika lägenheter. Först med sin man och lilla barn i en lägenhet. Sen med sina tre barn i en annan. Nu bodde hon ensam i en. Hennes man hade gått bort för 8 år sedan. Det är så underligt allting. Att allt har ett slut. Blir gråtfärdig bara jag tänker på att hon är alldeles ensam. Nåväl, det här blev lite spårat. Sov gott!


Glöd



mina inköp från igår. hihi - Blir nog riktigt snyggt när jag får opp det!

Zombie


Typ såhär känner jag mig nu. Haha! Nästan. Sitter fortfarande i skolan och arbetar med projektet som ska redovisas på torsdag. Börjar bli hungrig nu! Bra att jag har en karl som just nu står och lagar mat hemma. Bortskämd. Idag började Designhistoria och designteori-kursen. Har en känsla av att det kommer bli en hel del läsning. 3 feta böcker blev det till att klicka hem - alla tre lika tjocka och tunga. Nåväl, vad är väl en bal på slottet?

Det börjar dra ihop sig nu. Hem och göra en (förhoppningsvis) sista illustration, käka, sova. På ett sätt gillar jag att sitta här i skolan på kvällarna - lyssna radio och vara kreativ. Man får faktiskt jävligt mycket gjort när man väl sätter sig.

Garnet

Idag tog jag och mitt hjärta en sväng på stan. Nu är det redan november månad - och det är svårt att hinna med ibland. Tentor hit och dit, föreläsningar hit och dit. Jag längtar tills det är "jullov" och vi åker bort för att fira nyår. Extra kul ska det bli att veta att man har ett fint hem att komma hem till sen också - har en känsla av att det kommer ta emot att åka bort. Vill pyssla och dona när det för en gångs skull finns tid till det. Nåväl - idag inhandlade vi också ( förutom garn ) den större varianten av glödlampor + en cool svart/vitrandig sladd - påminner starkt om ett skosnöre. Fyndade även ett par ramar - endast 15:-/st. De går alltid åt. Kommer bli great sen. Fan vad jag tjatar - men vill verkligen flytta nu nu nu nu!

Tog mig även till den mysiga affären Garnet idag - har tänkt gått in där hur länge som helst, men det har aldrig blivit av. Men idag tog jag tag i saken! Hihi. Jag har redan virkat färdigt ett pannband och R sitter och håller på med en mössa. Så himla mysiga färger - Har en idé om att jag och R ska virka en filt tillsammans - men han är dock fortfarande lite tveksam. Haha! Nu blir det lite kvällsmys med hjärtat mitt! Ha det fint!


Colour

Satte mig precis ned efter att ha stått och målat i åtskilliga timmar. Har inte bestämt mig om jag är färdig eller ej - måste betrakta min skapelse mer noggrant. Nu lyssnar jag på relax+piano+musik och Eva Dahlgren. Älskar att höra 90-tal. Tar mig tillbaka till när jag var barn och bara lekte hela dagarna. Jag byggde kojor överallt och ingenting var omöjligt. Dagis var det bästa jag visste och jag käkade gröt till frukost varenda morgon utan att tröttna. Jag har alltid tänkt mycket och haft ett stort samvete.  Jag minns att jag skämdes och mådde dåligt om jag varit dum eller gjort något fel så någon fröken sa till mig på dagis. Jag minns så väl att jag tyckte att varför måste jag, jag menar jag, vara ute och leka? Varför får jag inte bara gå in? Som att jag var en vuxen i ett barns kropp. Haha! Så tydliga minnen när jag stod där på bron en kall vinterdag och surade över att jag var tvungen att vara ute. Jag minns tillochmed tiden då jag var tvungen att sova middag. Den lyxen skulle jag gärna vilja ha nu! Ibland vill jag bara skriva ned allt om min barndom jag minns, så att inget försvinner. Det har trots allt gjort en till den man är idag. På både gott och ont. Nåja. Nu ska jag återgå till att betrakta min målning med en massa dagisfärg. Ett enda virrvarr. Tror jag ska göra en dagistavla som mitt nästa projekt.

Never let me go


Grått


Nu är jag, mitt hjärta, lillebror + hans flicka här hos mor och hälsar på. Har precis käkat en oförskämt god middag i form av kycklingtapas. Nu känner jag mig levande igen mån tro!

Alltså - på vägen hit så fick jag syn på en älg som stod inne i skogen. Amanda hade aldrig sett en älg på riktigt - så vi åkte tillbaka. Där stod inte en, utan fem stora älgar och råstirrade på oss. Snacka om att man kände sig liten! De bara stod där . Så himla konstigt! Inte klokt vad stora de är - man blir nog mos om man krockar med en.

Nu vankas det efterrätt hör jag. Ha en fin kväll!

Kråka

Source: Sköna Hem
Alltså. Jag drömde att jag hade hittat världens bästa loppis! Det fanns verkligen allt jag är på jakt efter. Drömde även att jag klättrade på stora stenar i högklackade skor. Undra vad detta betyder? Haha! Blev så snopen när jag vaknade. Är första gången på väldigt länge jag drömmer något som inte är något jobbigt. Tror det är någonting i den här lägenheten som typ, ja jag vet inte. Det är något här - och jag vill bort.

Jaja, nu ska jag börja min morgon med att se på VD. Älskart! Något jag mer avgudar är nät-kråkan på bilden. Det går loss på 4800 spänn - herregud.


Strawberries & milkshake

Var ju med min fina Nathalie idag! Vi fikade,pratade och mumsade och pratade. Inte klokt vad länge vi varit vänner nu - minns första dagen i 7:an, " gud vilken vacker människa " tänkte jag. Inte nog med det så upptäckte jag med tiden också att hon var minst lika fin på insidan. Hihi. Bästa! Det är liksom över 7 år nu. Inte riktigt klokt! ♥

Jag kände även att det var dags att inhandla nya neccesärer och fixa lite ordning bland alla miljoner makeup-grejor. Ska rensa och slänga en massa skit imorgon också. Skaffade mig också en ny duschkräm, kunde inte motstå? Har slut på allt nu verkligen - imorgon får det bli en storhandling + rensa och städdag. Det och lyssna Florence + the machine. Då går allt som smort tror jag! Ha en fin kvällis. Puss!


The walking dead.

Huvudvärk+oro. Jag vet inte vad jag tar mig till om jag inte klarade tentan. Orkar. Inte . Tänka . Nå . Mer. Inte klokt hur det faktiskt tär på en att ha sånt där. Förjävligt! Menmen, det är väl inte hela världen. Även fast det är en stor del i världen för min del. Nu blir det mat iallafall - MAX. Känner att jag kan äta vadsomhelst för att jag håller på dö av hunger, en tallrik nesquik+ en daimtårta räcker inte att leva på. Jag blir sur. Och jag ÄR sur och irriterad som fan. Ska bli skönt att sätta sig i soffan och kolla på nya avsnittet av The walking dead. Andas.

-

Though, the pressure's hard to take, 
It's the only way I can escape, 
It seems a heavy choice to make, 
Now I am under.

And it's breaking over me, 
A thousand miles onto the sea bed, 
I found the place to rest my head.

Never let me go, never let me go.
Never let me go, never let me go.

And the arms of the ocean are carrying me, 
And all this devotion was rushing over me, 
And the question to heaven, for a sinner like me, 
But the arms of the ocean delivered me.

And it's over, 
And I'm goin' under, 
But I'm not givin' up! 
I'm just givin' in


Andas.

Okej. idag kör jag på dude-style. Intressant att se hur man ser ut med slickat hår! Men mest har jag så bara för att jag inte hade tid/orkar inte duscha håret just nu. Snart har jag tenta och jag håller på krevera. Hatar att ha sådant över mig - är som världens börda! Vill bara får det övertökat. Och sen ser det ut som ett jävla helvete här hemma också. Men så blir det när jag inte har tid att städa. Nåväl. 50 minuter kvar tills tentan börjar. Har ont i magen. Hoppas det går snabbt och smärtfritt. Sen ska jag iallafall träffa min gulliga Nathalie - det var evigheter sedan! Tyvärr blir det så när man inte har någon fritid/liv nuförtiden. Om prick en vecka har vi slutpresentation i projektet också. Andas.

Hihi

Ja, det blev ingen Rihanna igår. På någon vänster så blev vi inte så besvikna då vi hade haft en konstig känsla att något inte stämde. Haha! Men vi hade roligt iallafall!

Idag har jag tenta, vill bara göra den nunununu så jag får det gjort någon jäkla gång! 2 timmar kvar.. Gah!


No pain is forever

Sitter och laddar inför en grym kväll. Ska bli så jävla roligt att se Rihanna! Helt galet? Måste även hitta kläder att ha på mig. Har liksom inget? Eller jo, men inga skor. Och jag måste måla naglarna. Så hemska som de är nu har det nog aldrig varit. "Sooo haaard, so haaard. nanananana!Δ

Ber till Gudarna.

Jag tror jag har tappat det här med att plugga inför ett prov. Eller så är det bara för att jag är så fullproppad med info att jag istället har kollat på Vampire Diaries typ hela dagen igår - och ska börja dagen med det nu. Haha! Tror jag ska låta gudarna bestämma hur min tenta ska gå. Fniss.
Nåväl - idag är ju R-day, alltså Rihanna-dagen! Som tur var så ställde hon inte in i Globen. Hade varit fruktansvärt? Jag måste se henne! Från det ena till det andra - jag har nu noterat att jag förmodligen är allergisk - eller, inte allergisk, men jag tål det liksom inge bra. Jordnötter. Damn you peanuts. Nu ser det ut som att jag snusar igen - lagomt till den här dagen liksom. Känns helt underbart! Ber till gudarna igen att min snus-läpp ska sjunka ned igen. Nåja, det var ett litet personligt inlägg. Men sådana kommer det bli också, så. Nu ska jag återgå till Vampire Diaries - älskar att vara i en annan värld där allting är möjligt.

RSS 2.0