ILVA

Har suttit och klickat runt på ILVA's hemsida ett bra tag nu. Finns verkligen HUR mycket fint som helst. Så himla synd att de inte har en markbutik här hemma också - då hade jag varit stammis fo sho. Hihi. Såklart kan man internethandla också - och det är nästan lika bra det med. Men bara nästan!
Nu ska jag gå och sova - för imorgon väntar en heldag med plugg. Ska bli så himla skönt när tentan är gjord. Godnatt!

R


"Lamb"

Min home-made "Lamb"-pall som jag fixat med i helgen. Är fan riktigt nöjd med resultatet! Och ändå har jag inte lagt ned alltför mycket tid på den. Har enbart målat benen och applicerat ett gosigt tyg på sittytan. Extra bra var det att tyget var så himla förlåtande - lite stretch och allt blir mycket-mycket snyggare då man slipper de fula skarvarna som kan bli annars.
Nu har jag tagit en pluggpaus och sitter och taggar Rihanna. Har liksom inte hunnit förstå att jag ska se henne på onsdag! Älskar alla hennes album - men speciellt Rated R, då jag hade en lite jobbig period som jag också tog mig igenom. Musik är verkligen en tidsmaskin - lyssnar man på en låt som man mådde bra till för 10 år sedan, så hamnar man i exakt samma känslotillstånd nu, 10 år senare, så fungerar jag iallafall.

Måndag



Just nu är en sån där period då jag önskar att jag kunde dela på mig. Kanske i fler än 2 delar. På torsdag har jag tenta i Materialteknik - och ja, på onsdag ska jag på Rihanna. Jag måste alltså vara färdigpluggad på tisdagkväll typ. Vilket är imorgon? Haha. Kul! Vill bara att denna vecka ska vara över någon gång så man kan ta det lite chill.
Snart ska jag iallafall en sväng till skolan, ber till gud att det går snabbt och smidigt - för sen lär jag nämligen: ja, plugga. Nåväl - ha en fin dag!

Brightness

En liten bild på hur en av lampskärmarna blev. Hade dock tänkt att sätta den på en annan "pinne" men det där får duga för stunden. Blir till att köpa en svagare bulb också, nu har jag fått en oönskad strålkasteeffekt.

Det blir bra tillslut. Nu ska jag hoppa ned i sängen! Godnatt!


Sheep


"Sheep" från Green Furniture Sweden.

Fick syn på denna roliga bänk och fick därmed ett smått ha-begär. 7795:- riksdaler är priset man får betala för den. Synd för mig som typ är världens fattigaste! Men drömma går ju alltid.


Sunday



God kväll!

Även idag har jag hållt på och pyssla med mina inköp från gårdagen. Och idag blev jag färdig också! Blev faktiskt himla bra. Efter att ha andats in en hel del sprutfärgsångor så bestämde jag mig dock för att gå in och ta en latte macchiato. Min absolut första latte i hela mitt liv också! Den var god, men inte sagolik. Samtidigt läste jag lite DN och förbarmade mig över att många ( typ alla ) designers använder sig av sjukligt smala kvinnor till modeller. Ser inte sunt ut för fem öre. Inte vill man väl gå omkring och se sjuk och osund ut?






Fixa och dona.



Idag var jag förbi Erikshjälpen och köpte lite roliga grejor. Fick nästan en smärre chock när jag insåg hur jäkla mycket folk det var där inne! Inte riktigt klokt - tycker de borde ha öppet fler dagar. Nåja - det gick iallafall snabbt och smidigt att köa och betala. Köpte 3 lampskärmar - en stor och två mindre - så det är vad jag har sysslat med idag. Kände att jag verkligen behövde komma bort från allt pluggtänk. Hihi! Lampskärmarna sprutmålade jag vita ( alla tre ska dock inte förbli vita. hihi ) - färgen på bilden nedan använde jag till något helt annat. Visar sen när det är färdigt.

Nu sitter jag här och andas ut. Mina händer är hur torra som helst efter allt sandpapprande,skärande,rivande och målande - men bra blev det - och roligt var det. Så jag är nöjd!


En fin vägg



Fräsig vägg. Tror dock inte att hyresvärlden skulle bli så förtjust om man började att måla på väggarna. ( listerna får icket förglömmas heller ) En vacker dag ska jag äga mitt(vårat) eget, det ska bli skönt att kunna göra som man vill. *Önsketänkande* Haha! Nu ska jag kolla lite Idol med Joel och Jeppe. Long time no see. R och pappa är ute och pysslar i garaget - hoppas de är klara snart, för håller på hungra ihjäl. Det blir kött och potatisgratäng - hur gott?  Hihihihihihi.

Ha en fin kväll! För det ska jag ha.

I've got a thing for glass.




Så himla fint med gamla glasflaskor. Har redan en liten samling hemma som jag sedan ska inreda mitt blivande höga-låga& djupa fönster med. Ju mer olika i karaktären desto bättre!

Nu har jag precis klickat hem en ascool taklampa + två krokar från Reforma. Är så nöjd! Håller tummarna att det kommer bli lika snyggt irl som jag har tänkt mig i huvudet. Hihi!

Nu ska jag plugga vidare. Godkväll!


Logotype

[found: at we ♥ it]
Denna kväll har jag spenderat mestadels vid skrivbordet. Har skissat på en logotyp till företaget som vi har ett samarbete med på skolan. Det är roligt, men klurigt. Håller tummarna att jag lyckas få fram iallafall 2-3 förslag på några roliga logotyper. Hihi - annars har jag bara tagit det lugnt - (varit lite krasslig idag nämligen) käkat lax+potatis och kollat på the walking dead. spännande är det. Jag har även lurat hit R till datorn för att försöka få lite medhåll i olika möbler och prylar. Vi har åtminstone kommit överrens om att vi ska försöka ge oss på ett hemmagjort matbord sen. Tror det kommer bli grymt snyggt när det är färdigt. Nu ska jag krypa ned i sängen med mitt hjärta. Godnatt!

Pillows

Kudde Isbjörn - Åhléns
Kudde Awesome - Åhléns
Kudde softa - Åhléns
Tre av många-många-många fina kuddar som Åhléns sitter inne på just nu. De är inte dyra heller! Vilket är himla bra - iallafall för en fattig students plånbok ( som min, hihi ). Jag och min man planerar iallafall att ordna en liten "läshörna" i vår nya lägenhet - blir en skön fåtölj och en tillhörande fotpall. Jag längtar tills jag bara kan slå mig ner i ett mysbelyst hörn i en skön fåtölj då såklart med en bra bok. Sådan kvalitétstid har man inte riktigt när man studerar 100%. Nåväl. Ha det fint!

Chalkboard

source: the drifter
Gillar verkligen chalkboard-trenden. Får lust att gå och köpa mig en burk och måla på allt och alla.

Bonfires

"SKULL" - denna gjorde jag för några dagar sedan när jag hade världens flow. Frihandad - svart tuschpenna. Den fick som ni ser också stå för headern. YAY - blev så glad när jag lyckades fixa lite fint. Är förövrigt helt ointresserad och okunnig när det kommer till web-design. Om ett tag blir det till att ha en liten julutställning också - i Furuvik med två vänner. Då ska jag fixa lite print på illustrationer som jag gjort som jag gillar lite extra mycket - till ett lite mer förmånligt pris då också såklart. Hojtar när jag vet mer specifika datum osv.

en liten inspirationslåt som jag gillar lite extra mycket: ( ska försöka vara lika inspirerad när jag nu ska plugga materialteknik. ) Blue Foundation – Bonfires


Floors




source: sköna hem

Är klar med mina lerklumpar här i skolan - så passade på att smita ut och kolla inredning. Håller tummarna att jag och R får gå och kolla läget i lägenheten snart. Det kliar så förbannat i fingrarna! Här fann jag några mysiga golv - som jag någon gång i framtiden gärna skulle kunna tänka mig att gå på. Men helst av allt så vore ju betonggolv det finaste - dock inte det skonsammaste mot rygg och fötter. Vill man ha fint får man lida pin.

Tillbaka till arbetet.

In with the new

Känner att jag måste bli lite mer seriös med kategorier osv. ang mitt illustrerande/målande. Jag tyckte därför att det enklaste vore om jag skapade en helt ny blogg - med (mestadels) bara sånt som rör mina verk. Ska även försöka slänga in lite inredning på ett hörn också. Må hända att det kommer lite personliga tankar och åsikter där någonstans på ett annat litet hörn också. Det får helt enkelt bli vad det blir! Känner verkligen för lite struktur och nytt nu - nu är det slut på min "feg-era".
Jag hoppas att detta kommer att bli en kreativ plats - både för mig själv och andra då såklart. Vill inte "glömma" bort min faktiskt dyrbara skoltid heller - vi lär oss ju oerhört mycket. Kommer kännas bra att kunna blicka tillbaka och minnas allt man faktiskt gått igenom och skapat.
Hoppas ni följer med mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0