Δ

Gud vad jag är trööööött. Har ägnat mig åt att sy världshistoriens största hissgardin ikväll, och än är det en bit från att vara färdigt. Imorgon blir det till att köpa stavar och krokar och lite annat som saknas. Men jag tror det kommer att bli helsnyggt när det är klart! Valde förövrigt inte någon grön färg som det först var tänkt, fanns inte någon nyans som föll oss i smaken - så det blev en fin grå färg istället. 

Nu ska vi äta lite finmat i form av potatisbullar innan det blir läggdags - ska upp tidigt som bara sjutton imorgon för att gå och jobba. Så, godnatt! Δ

Nervs.



 
I natt gick det inte att somna. Jag låg och vred och vände mig i timmar och tillslut somnade jag av ren utmattning. Haha! Anledningen var nog för att jag skulle på en jobbintervju idag - jag låg nämligen och funderade kring hur hela intervjun skulle gå till; allt från hur personen som skulle intervjua mig såg ut, till frågor denne skulle fråga - svaren jag skulle ge, platsen där vi skulle befinna oss, stämningen rent allmänt. Haha!
 
Kom precis därifrån nu och det känns så jäkla bra? Så jag ber till Gud att jag får det. Snart blir det en liten träff med mamma, måste vräka i mig kaffe och något sött snart tror jag - hehe! Måste-lugna-ner-mig..HEHEHEHE.

Nåväl. Ha en fin dag! 

 

MÅNDAG

Mitt nästa projekt här i lägenheten blir att sy en hissgardin med en bredd på nästan 2,5 meter. Det finns verkligen INGA hissgardiner/rullgardiner med det måttet att köpa ( visst, man kan måttbeställa och betala multum - men det känns ju lite onödigt nu när jag faktiskt har en symaskin ). Så nu gäller det bara att bestämma sig för vilken variant som är bäst. Och efter det blir det att välja färg - vi vill ha en murrig grön färg tror jag, men vi får se!

Nu: Mat! 




bilder: sköna hem

hej!

Hemma igen efter en grym midsommar med bästa tänkbara väder och maaaaat ( och diverse efterrätter ). Känns som att jag inte gjort annat än ätit typ? Haha! Och spelat kubb ( och svurit som bara den ). Nu känns det mesta rätt positivt, till exempel så:
 
+ det är lördag idag.
+ vädret igår var helt makalöst bra!
+ jag var nykter igår = inge bakis today.
+ åt en skitgod frukost i morse.
+ har tvättat ALL tvätt som fanns nu,
finns det något härligare än när tvättpåsen är tom?
+ mina naglar är numera korta (!) så nu kan jag skriva som folk
på tangentbordet och telefonen igen. WIHO!
+ ikväll blir det en filmkväll med godis osv. jag ska vräka i mig!
+ allt är städat, ihopvikt och diskat i denna stund. Nästan iallafall.
 
Men sen finns det några minus också såklart, och enligt läkaren på hälsocentralen så har jag spänningsyrsel. Detta är något man får om man gått och spänt sig osv i något halvår så att man tillslut börjar bli illamående, man vill spy och allt snurrar. Haha! Känns ju inte skitkul, men ja - det känns iallafall bra att jag äntligen fått reda på vadfasiken det är med mig. Sååååå, det enda jag kan göra för att råda bot på detta är att träna och köra avslappning. SÅÅ ja. Det ska nog gå vägen.

Men nu ska vi iväg och handla godiiiiiis och sen kolla film. MYS! Ha en fin lördag! 

Tuesday



Idag har jag varit med min fina Nathalie. Gått runt, fikat ( åt en äcklig cupcake ) och ja - jag köpte mig en sådan där hårdonut. Blev faktiskt riktigt bra! Blev dock svårt på slutet att få in allt hår, men det gick med nöd och näppe som tur var. Hihi! Har också hunnit med att sy in en kjol jag fyndade idag - wiho! 

Nu är jag precis hemkommen från mina "småkusiners" kalas. Där bjöds det på god smörgåstårta och sen en wonderful marängtårta med grädde och jordgubbar. Somrigt och gott! Såklart skulle jag och R börja spela fotboll och ja, gissa vems klänning som sprack? HAHAHA. Blir så less.

NÅJA. 



Hälsocentralen & Helsinki

Idag när jag kom hem låg det till min förtjusning denna på golvet och väntade. Wiho! Har bara bläddrat igenom den snabbt, men nu tänkte jag koka mig en kopp med kaffe och sen mysa ner mig i soffan. Har sån yrsel och huvudvärk + lite illamående ovanpå. Hoppas de kan klura ut vad det beror på imorgon på hälsocentralen. Orkar inte gå omkring såhär och vingla nå mer.

Nåja. Till det roligare - om några veckor har vi en liten resa inbokad, vi ska nämligen till årets utnämnda " World Design Capital 2012 ", dvs. Helsingfors. Där ska jag först och främst hälsa på min fina släkt, men också såklaaaaart besöka fina sevärdheter osv. ( staden blev nog inte utnämnd till World Design Capital för ingenting, hihi ). 

Hoppas ni får en fin kväll! Pöss. 


Δ



Bright and early
through the curtains
the sun comes pouring in.






Blomster

Har haft en lugn dag idag. Mor kom förbi med en nyplanterad fin pelargon som vi var och inhandlade igår - SÅ fin. Så nu står den och den stora lavendelblomstern och får balkongen att se åtminstone lite mer trivsam ut.

Nu sitter jag mätt och kollar på Game Of Thrones, käkade precis hemlagad moussaka ( kämpade som ett as med den idag... )  och efter det tog jag en bärpaj med grädde och färska jordgubbar till. Så ja, mätt är bara förnamnet! Haha. Det gäller att unna sig med jämna mellanrum minsann!

Imorgon är det fredag och jag ber till Gud att jag kommer känna mig piggare i kroppen, har varit sjuk och halvsjuk till och från under en veckas tid. Dumma virus! (Bara för att jag sa förra veckan att jag typ aldriiiiig blir sjuk - morr! ) Försvinn! Nåja, nu ska jag fortsätta med GOT och sedan ta mig ett välförtjänt bad. 

We can do no great things, only small things with great love.


-


Tog helt enkelt en kungbild idag.


Insane

Idag lagade jag typ den godaste maten jag någonsin lagat? HELT perfekt i smakerna och i starkheten. Blev helt tagen när jag smakade och ja, det var en dröm. Räkor, paprika, lök och chili var huvudingredienserna och ja, blev så jävla nöjd!

Annars har jag en tendens att aldrig tycka om det jag själv lagar, förstår inte varför - men så är det! Kanske därför jag drar mig så pass inför
matlagning osv. Hihi - menmen! Den här gången lyckades jag! Wiho.

Nu ska jag lägga mig och sova lite. Godnatt!


RSS 2.0