-

I walked across an empty land. I knew the pathway like the back of my hand, I felt the earth beneath my feet, sat by the river and it made me complete.

Äntligen!

Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och skaffat mig ett fotoalbum. Detta album ska fyllas med diverse fina/fula foton och texter. Allt för att jag när jag sitter där på ålderns höst ska kunna sitta och bläddra, minnas, le och mumla " det var fan bättre förr". Iallfall, albumet köpte jag på Granit, och den lilla fina texten har jag själv kommit på och sedan klistrat dit. Yay!

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan och försöka varva ned litegrann. Godkväll!

Lost in a daydream of blue and I feel so free, and then it's like I fall from the sky, everything that I see is you.


So close no matter how far.

Ja. Då var en dag avklarad utan mitt lilla hjärta. Men det börjar att gå bättre och bättre iallafall. Veckorna går himla fort, även fast det finns en del dryga stunder. Haha! Hatar när R är borta och all den där fina kvalitetstiden på vardagskvällarna bara försvinner. Men jag vet; det är verkligen nyttigt att vara ifrån varandra också. Man får inte glömma att man faktiskt är 2 olika individer. Jag märker att jag blir "starkare" för varje vecka som går, och jag har till och med börjat med att laga mat ganska ofta. Det i sig är en stor bedrift för mig. Blir så stolt över mig själv när jag står där vid spisen och fixar och donar med musiken i öronen. Nu har jag ju också gjort det finare i köket, så nu kanske det blir ännu roligare att vara där... Nä, men man kan ju försöka. Haha!
Idag under förmiddagen mådde jag himla dåligt fysiskt, så jag gjorde inte så mycket mer än städa,vila och bada. Men sen mådde jag bättre igen så då tog jag tag i en påse med tvätt- har undvikit tvättstugan den senaste tiden, blir bara så förbannad varje gång jag går dit. Är det inte det ena så är det minsann det andra. Har varit så nära att skriva riktigt arga lappar att banka upp på dörrjäveln där nere i källaren - mer än en och två gånger. Men sen har jag andats ur min frustration och försökt att tänka på annat, men visst är det tråkigt med vuxna människor som har noll respekt för andra medmänniskor? Och det gäller även i andra sammanhang.
Nåja, vart var jag? Jo - jag har hjälpt min bror med tapetval idag, sen har vi umgåtts hemma här; kollat tv, inredning och käkat glass. Joels flicka var också förbi och sa hejdå, för hon ska på studentkryssning imorgon! Åh, ja, det var 2 år sedan nu. Tiden går fort.
Nu ligger jag mest och mår bra. Lyssnar fin musik och är glad för alla fina människor som finns i mitt liv. Sov gott fina människor!

Home

Oj sicken helg! Känns som jag har gått 2 mil om dagen. Har såå ont i fötterna - man är ju så dum och tar osköna skor att gå i. Då får man minsann skylla sig själv. Nåja, i huvudstaden hittade jag en massa fina ting. Fina förvaringsburkar i glas från Granit och en grymt vacker sax från en butik jag fann i gamla stan bl.a. Imorgon ska jag packa upp lite fler ting, för nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Är så trött i hela kroppen.  God natt gott folk!

The Daily Bunny


Right now:
precis hemkommen från en klappkass brynäsmatch. Men som tur var så hann vi med en fin middag innan tillsammans med svärisarna mina + R's bror och hans flicka. Är fortfarande mätt! Så det var ju bra det iallafall. Hihi - har försökt blogga från mobilen idag också, men såklart gick det åt helvete. Den där appen är riktigt jäkla dålig alltså!
Ja. Idag hann jag för en gångs skull fram med telefonen för att ta en bild på Bun, när han satt fint och stilla - något som inte händer speciellt ofta. ( eller jo, ibland sitter han bara och stirrar som att det vore någon där - som igårkväll/natt när jag var helt ensam hemma. + att jag kände mig sådär iakttagen som man kan känna sig ibland. Riktigt obehagligt. Men jag antar att det är ren inbillning - jag har en sån fantasi!)
Imorgon så blir det upp och packa - orkar inte göra det nu.

YAY!

Just i denna stund sitter jag och tuggar på hårda hallon/lakrits-karameller samtidigt som jag mår liite extra bra. För i morse ringde jag och bokade hotell och fixade tåg. Ska bli så jävla skönt med en liten weekend nu alltså! Måste. komma. iväg. Håller på bli lite smått galen på den här staden nu. SÅ en helg i huvudstaden med min man och strålande solsken kommer sitta såååå fint. Kommer bli ett legendariskt 2årsfirande känner jag på mig. Haha! Förra året "kidnappade" R mig, och hade fixat allt så fint. Jag fattade ingenting! En taxi kom och hämtade oss hemma, och sen vips var vi på tåget påväg mot huvudstaden ( men det visste jag inte då. ) Sen väntade världens bästa helg helt enkelt. Och ja, det känns verkligen som igår. Tiden går fort när man har roligt!
Nåväl. Nu ska jag fortsätta leta en väggfast skohylla. Puss!

Tisdag

Inatt drömde jag att jag simmade i gavleån. Vattnet var sådär turkost och fint när man var under vattenytan, men ovanpå var det som en svart hinna. Jag förstår inte hur jag vågade simma där, för det kryllade av rockor. Sån himla konstig dröm! Var får jag allt ifrån egentligen? Haha. Får lust att skaffa mig en drömtydarbok, bara för skojs skull. Allt man drömmer har ju en anknytning till vad man nyligen eller inte nyligen varit med om. Fast jag kan då inte minnas att jag sett eller hört talas om en rocka på sistone.

Nåja, nu ska jag gosa med Bun och äta frukost, sen ta en promenad i det vackra vädret.


Monday

Gud vad skönt det är att vakna av sig själv i tid! det händer inte så ofta, men idag var det minsann tredje dagen irad! 

Började med en frulle och sen blev det några km på löpbandet. Nu är jag i Sthlm men ska snart rulla hem igen. hihi. Får se vad jag hittar på sen, ha en fin dag!


HELGEN

Okej. Typ hela helgen har jag och mitt hjärta åkt bil. Eller ja, inte hela tiden - men vi var ju liksom tvungna att njuta av det nya åket. Haha! Joel och Amanda har också hängt med - vi har käkat på IKEA, på Waynes, druckit varm choklad i Kungsberget, Käkat tacos hos mamma och sjungit " sweet child of mine" i kör i bilen. Haha, tål inte lillkillen i slutet.  Nåväl, vi kom hem för några timmar sedan, och sen har jag sprungit runt, runt i lägenheten och möblerat om osv. Nu börjar det ÄNTLIGEN likna något i sovrummet. Nu fattas det bara att få upp lite tavlor osv. Har inget på väggarna än så länge, så det ser lite.. tomt ut? Nåja. Nu ska jag gå och kolla tv med R. Ha det fint! Kram.

12:27

Nu har jag precis fixat till mig inför dagens bestyr. Först ska jag träffa pappa en sväng för en lunch och sen blir det kalas. Har dock inte haft tid att fixa frisyren, även idag kör vi på morgonfrillan - har för övrigt lust att kapa av mig hela alltet ibland. Sen har jag världens ångest ang. färgen. Funderar starkt på att ta tillbaka min röda hårfärg - fast nä. Eller jag vet inte. Jaja. Imorse blev jag väckt av att det plingade på dörren, eller väckt och väckt - jag låg i sängen och plippade på mobilen. Det var ett blombud. Haha! De måste haft väldigt mycket att göra igår minsann - men bättre sent än aldrig. Det var från min fina pojk som är borta och jobbar, men imorgon ses vi iallafall. Nä, nu ska jag fixa lite till innan jag blir upphämtad. peace.

WORDS

fina små ord från en ännu finare svärmor. ♥ då var min alla hjärtans dag gjord - godnatt på er people!

ICE ICE BABY

Idag efter min lilla fika med mor så passade jag på att ta en promenad med kameran. Kan inte minnas senast jag gjorde det. Och HUR härligt var det inte? Solen sken och överallt såg det ut som på antarktis/arktis. Jag gick omkring där i säkert en timme med musik i öronen och bara fotade och fotade. Nu sitter jag och kollar igenom bilderna och gör några redigeringar. Sen att det sprang omkring små söta änder överallt gjorde inte saken sämre - de är ju så söta.

Nåväl. Den här alla-hjärtans-dagen kommer jag förmodligen att spendera ensam med en våffla+glass. Jag och hjärtat mitt får nämligen "fira" några dagar i efterskott. Haha! En ganska löjlig dag egentligen, men wtf. Det blir som det blir helt enkelt. Ha en fin alla hjärtans dag!

No man's dog.

När jag besökte länsmuseet i helgen så fick jag en hiskelig flashback från när jag gick på lekis. Jag minns så väl när vi satt där alla barnen och skulle måla av diverse litografier. Den gula här ovan minns jag så himla väl ( " Ingens hundar" målad av Staffan Hallström ) även fast detta inte var den bild jag fick i uppgift att måla av. Jag har tillochmed gått och tänkt på den här bilden då och då. Det kändes som en liten återförening när jag stod där och skådade detta mästerverk. Jag finner det konstigt att en bild kan etsa sig fast såpass mycket på en 6-åring att den sitter kvar i minnet 15 år senare. Där kan man verkligen säga att man blivit påverkad av konsten!

Hursomhelst så var jag tvungen att köpa med mig en mindre variant hem. Och ja, jag älskar den. I helgen ska jag försöka få upp lite på väggarna, har en massa inramade bilder som börjar bilda högar - då är det nog dags! Hihi.


Nu sitter jag och lyssnar Lady G, och snart ska jag gå och möta mamma för en liten fika. Är dock fortfarande jäkligt mätt fortfarande - jag lagade nämligen lax och potatis idag. Jag måste leta upp fler enkla recept som man tillagar i ugn - då slipper man stå och rävpassa hela tiden. Haha! Nä, nu lär jag fixa mig. Puss!


The WKND

Den här långhelgen har varit väldigt fin. Jag och mitt hjärta har umgåtts en hel del och varit både här och där. Det gäller att passa på när han väl är hemma. Jag har inte världens bästa minne, men vi har iallafall hunnit med att käka på bakfickan, bowlat, hyrt filmer, käkat godis, varit på krogen, tagit fina promenader i solen, lagat mat, fikat, besökt museet och haft det allmänt mysigt. ♥

Just nu ser jag bara fram emot våren och allt vad den har att erbjuda. Ljuset, värmen och alla dofter som hör till. Igår när vi vaknade sken solen och snön omvandlades till små droppar som aldrig tycktes sluta droppa ned från fönsterkarmen. Vi öppnade fönstret och fåglarna kvittrade glatt. Det ska bli SÅ skönt när man kan slänga på sig vårjackan igen. Nä - nu ska jag utöka min påbörjade musiklista litegranna.

Hey, a woman's gotta eat.

Ja. Jag har liksom inte tid eller lust att skriva atm. Det kanske har märkts litegranna. Igår lagade jag mat till mig själv - blev faktiskt jävligt förvånad när jag insåg att jag stod där och knäckte ägg efter ägg. Okej, detta är kanske inte någon komplicerad maträtt, men har man själv tagit initiativ till mat ungefär 5 ggr i sitt liv så.. Ja. Jag vet inte. Bra kändes det iallafall! Jag måste ju käka liksom, och särskilt nu.

Sen har jag också tagit igen 1,5 säsong av True blood. Åh, kommer få panik när jag sett allt som går. Det är så frustrerande att vänta. Imorgon ska jag upp 7.25 för att ta lilla bun till veterinären. Så jag lär nog sova nu. Godnatt på er.


All eyes on you.

Det finns ingen som är snällare, vackrare eller bättre än dig - varken på in eller utsidan. Minns det som igår när jag såg dig för första gången och jag blev som förtrollad av din närvaro. Jag hade inte en aning om vem du var, men jag visste att jag skulle kunna stirra på dig förevigt, haha. Den där känslan som kom krypandes då jag mötte din blick den där kvällen var något helt annat och något så mycket vackrare än jag någonsin känt.

Tack för att jag får vara med dig.


Hihi

Lämnar nu dessa gullisar och rullar hem från Östersund. Blir till att åka upp igen inom kort och den gången blir det en längre visit. Åh! Fina Cecilia och Lava.

Hatar att åka bil när det är såhär snorhalt. Sitter på helspänn hela tiden. Menmen.

 


RSS 2.0