-

Ibland blir man bra trött.


Min burkis

Älskar vår. Älskar min burkis och våra fina framtidsplaner. ( de som vi alltid planerar såhär på vårkanten, haha) I helgen blir det mys med öl och div. fett najs häng - längtar! Woho! Hoppas det går att sitta på balkongen med filt osv. Ge mig. Och jaa, jag har världens snyggaste kompizzz. Seee baraaa ❤


Det var då själva fan

Jag hatar lövblåsare. Liksom? Nu är det en sådan här nere, och varför är det så jävla svårt att hålla jämn gas? Hm. Jag får lust att kasta något ner på lövblåsaren.

Annars då? Jorå, dagen började bra - blev väckt halv fem, och sen påväg ut i bilen kliver jag snett för att det är så jävla mörkt och jag är så jävla trött. Pain. Blir alltid illamående av att gå upp sådär tidigt också. Men väl i bilen var det nice, inbillade mig att jag var påväg till Arlanda. Men blev såklart besviken när vi svängde av E4.

Ja. Nu ska jag nog sätta på lite kaffe, så man vaknar fo real någon gång. Samt fixa mig lite - mot kvällis ska jag ju träffa Johan! WOHO. Det kommer bli awesome. Ber till Gud att jag inte får någon PMS-smärt-attack då eller innan, men ja- jag lovar att jag kommer få det. Bävar mig inför varje gång och ber till Gud att jag ska slippa smärtan. Fan också, ibland önskar jag att jag vore man och jag kunde vara precis som vanligt varje dag utan allt tjafs som vi "kvinnor" behöver genomlida. Så jävla kasst. Nu är jag arg.


Mys

Sitter och myser i mina nya byxor atm. Solen skiner där ute och jag är skittrött som vanligt. Igår vare mys - introducerade världens godaste tacogratäng för bror, pappa och Amandis, och ja. Förstår inte i min vildaste fantasi hur något kan vara så fruuuuktansvärt gott. Dregglar bara vid blotta tanken.

Efter maten så kollade vi paranormal activity 3. Jag är nog inte så mycket för sådanadär filmer, och ja, jag satt och höll andan genom typ hela filmen. Mår ju fan dåligt! Fast den fastnade som tur var inte på näthinnan - man fick ju liksom inte se något monster. Tack Gud för det!

Sen kollade vi Puss in boots - så sööööt! Älska animerat! Så mysigt.

Nåväl. Ha en bra söndag.


Friday

Haft en grym dag med Anna idag! Suttit och haft det mys i solen och käkat apgoda toasts. Har också hunnit med några loppisbesök- hittade allt en cool golvlampefot gjord i mässing och trä. Tur att jag hade några stora glödlampor hemma.

Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart käka lite mat - sen bär det iväg till burken för att dricka b e e r. Kommer bli grymt!

Ha det fint!


Fire

Idag gick jag äääntligen tillbaka till det röda och eldiga. Mohaha! Blev faktiskt riktigt nöjd!

Efter jag fixade håret så blev det kaffe i
solen på ballen med Nathalie. Såå jävla mysigt! Och varmt. Höll på smälta bort! Ge mig sommar nudå!

Nu blir det pizza och hockey med farsan. Nu lär dom fan vinna? Ha en fin kvällis!


Leather

Nu har jag äntligen klickat hem ett par fina skooor! Kommer dock få någon slags svindel i dem tror jag( kommer bli runt 180 i dem) men ja. Ber till Gud att de passar, för orkar inte skicka tillbaka osv. Tror de kommer bli grymma vårskor iallafall - klarar inte av att se mina slita vans längre. Så, det var sannerligen dags nu. D

Nu sitter jag och plippar lite på datorn, lyssnar på musik och smider planer med folk jag umgås alldeles för lite med. Fan, jag vill ha helg nu!


YES

Idag har jag ritat. ÄNTLIGEN gick det iallafall liiiiite lätt. Har haft det sjukt trögt i typ 4 månader, och det är så jävla frustrerande. Men ja, vi får se hur länge det håller i sig. Fick iallafall ihop till 2 stycken idag! Nåja, nu ska jag springa ned - ska nämligen till bror och hälsa på. Ha det fint!

Monday

Ja. Kul dag! Hehe. Började med att man vaknade och såg ut genom fönstret. Där vräkte det ned snö. Fan! Turligt nog så är det nog borta imorgon. Hatar snö. Iallafall såhär framåt vårkanten. Hm, hann iallafall med en liten sv sväng på stan med mamma innan jag for ut till Bönan för att slipa väggar och golv. När klockan närmade sig 19 slog vi oss ned i soffan tillsammans med cocacola och popcorn. Men som vanligt när jag ska se en match så är den kass. Haha! Ja. Imorgon ska jag upp i ottan, sååååå. Sleep tight!

-

Staying awake to chase a dream.


Torsdag

En allmänt okej dag. Jobbat lite på rövah, ätit lunch med pappo och handlat bakgrejor till imorgon. Gud vilken ångest- hemskt att göra något när man verkligen måste. Gah. hatar att baka.

Nu har jag precis smällt i mig en pizza
från bakfickan. Onyttigt och bra det också! Blir väl chill resterande timmar på detta dygn.


Sunday


Kiwi

Idag blev det en liten sovmorgon, så jäkla skönt! Nu har jag precis ätit en god frukost bestående av turkisk yoghurt med valnötter, solrosfrön och honung, en kopp kaffe och kiwi. Nu jäklar är jag mätt. Haha!

Om en stund kommer mor förbi på en fika, och ikväll blir det bio med svärmor! Trevlig onsdag med andra ord.


-

mys.

Stol

Fann en rolig idé i senaste hus&hem, dock har jag nog lite för mycket stolar redan. Eller... Haha!


Swimming a deep sea of blankets

Igår bakade jag cupcakes, mest för att öva mig inför mitt lilla kalas som är om ett par veckor. Vore drygt om det bara blev pannkaka av allt då liksom. Nä, men de blev asgoda, och idag har jag allt ätit 2 stycken. Men det var jag värd efter dagens slit. Haha!

Nu ligger jag på soffan med en massa stearinljus tända och mysmusik i öronen. Mätt som bara den är jag också, lagade minsann mat idag! Wiho.

Nä, åter till musiken. Ciao


-

Började denna fina dag med att äta en banan och sen slå huvudet stenhårt i matsalsbordet. Nu har man minsann en fin bula där under kalufsen. Just greaaaat!

Jo annars då? Solen skiner och fönstren är öppna, funderar på att ta en filt, en kopp te och gå ut på balkongen. Aldrig fel med lite frisk luft, och känns som att jag behöver lite luft nu.

Ha en fin söndag people.


Vår!


-


-

Nu ska jag snart klä på mig mina ytterkläder och ta en promenad till min fina farmor för att äta pannkakor och rensa huvudet lite.


RSS 2.0