Pillows

Här är de nya kuddöverdragen. Jag är helnöjd! Var så jäkla trött på de bruna jag hade tidigare. Förstår inte hur jag stått ut ens - har så svårt för brunt. Men nuså! Hihi. Nu ska jag käka lite havrefras och kolla lite true blood. Sen blir det fika. Ha en fin söndag!

Pillow

Idag ska jag sy nya kuddöverdrag till ett par stora pillows som jag är trötta på. Igår frågade jag pappa snelt om jag fick låna hans symaskin. " vet du hur man trär en symaskin?" fick jag till svar. hahahaha. Ja, lilla pappa det vet jag. ( ber till Gud att jag inte glömt bort? Men ja, är rätt säker att det sitter där i ryggraden någonstans. ) nåväl, det är min plan för dagen. Det kan mycket väl ta några timmar. Sen ska jag ge mig fan på att titta på vd. Woho!


Weekend

Förstår inte hur man kan vara så sjukt trött? Skulle kunna sova ett dygn!

Igår var en fin dag. Jag och hjärtat vaknade, åt en fin frukost, och tog oss sen ner på stan. Väl där klippte vi oss och strosade runt. Hann med en fin middag också! Älskar enchiladas. Åh. Sen gick vi och köpte godis och drog hem och kollade filmis. En fin fredag med andra ord.

Nä, nu ska jag ta tag i detta. Puss


-

så.jäkla.fin.

DIY

När jag var hos mor i helgen så tog jag fram en massa papper + sax+ lim + tråd och skapade denna fina vimpel. Den sitter nu i vardagsrummet och ser allmänt kulört ut. Haha! Så enkel att göra också!


Nu sitter jag och fryser om händerna igen och lyssnar mysmusik. Jag kan tipsa om fina Marie's underbara spotifylista som hon har skapat och även uppdaterar med jämna mellanrum. Jag vet inte om ni är som mig - men blir man inte sådär glad när man lyssnar på fin musik? I morse kollade jag och mor Dear John - och jag tror inte att mitt emotionella tillstånd jag hade då har släppt helt riktigt. Åh, vi satt och bölade - lite som i Marbodal-reklamen. Haha! Den är ju så fin ( Dear John alltså ). Har någon något tips på en sådan där fin och bra feel good film?


Mmmm.


pic: found at we heart it.

Nu har jag precis smällt i mig årets absolut första semla. Den var skitgod, men som vanligt blir man så illamående efteråt pga. all grädde. Haha! Men det var det ju värt. Lunchen med svärmor var mycket trevlig, sen tog vi bussen norrut och min mamma hämtade sen upp mig. Nu ska vi precis ut på en liten promenad i kylan. Tror jag ska sno med mig hennes kamera också - orkade inte ta med mig min. Hihi.

Fick btw. en kommentar för ett tag sedan - trägubben är köpt på panduro och är ca: 30 cm hög. Hihi

Ha en fin dag! Pöss.

-

Ikväll har jag och bror min kollat på I am number 4. Inte världens bästa film enligt mig - men den gick att se iallafall. Nu sitter jag här framför datorn - söm förövrigt varit på sedan imorse. Och för första gången så fryser jag inte om händerna här i mitt lilla skrymsle. Haha! Imorgon lär jag gå upp i tid - för jag ska nämligen träffa sväris över en lunch/fika. Ska bli himla trevligt.

Nu ska jag krypa till kojs och drömma lite om sommaren. För hoppningsvis så blir det iallafall minst en liten utlandsresa i år också - give me nooooow.  ◊


Tender Beige


Igår fick jag detta fina nagellack av min ännu finare mor. Tror jag ska inviga det imorgon redan. Hihi!

Ikväll har jag och min bror lagat mat och kollt på diverse foton. Tror vi ska gå och kolla på någon film snart. Trevligt värre - hoppas mamma läser detta, nu kan du vara stolt! för numera kan vi faktiskt umgås utan att ha ihjäl varandra, jag och min bror. Ibland är det fint att bli lite äldre ändå - och slippa tävla hem från bussen om vem som skulle ha datorn, tävla till bilen och börja slåss om vem som skulle sitta ifram, slåss om vem som fick störst bit tårta, om vilken film vi skulle se osv. Haha, roliga tider var det iallafall, även fast man inte riktigt tyckte det just då.


Spring


Nu börjar jag längta till sommaren väldigt mycket. Den här bilden tog jag i midsommras om jag inte minns helt fel. Åh. Mest saknar jag detta med att kunna ha fönstren öppna, höra fågelsång och höra glatt folk som går utanför på gatan. Att kunna åka och bada, grilla och slippa tunga jackor. Men det finns ju mycket kvar att se fram emot innan dess också, exempelvis:

  • Den omtalade inflyttningsmiddagen.
  • Den mindre omtalade inflyttningsfesten - den ska bli av. Ev. i sommar då man kan hänga på balkongen och dricka vin.
  • Våren och allt som hör den till. Fågelsång, torr asfalt, dofter, vårblommor och den där härliga känslan som alltid flyttar in i mars någon gång.
  • Så har vi ju snart alla hjärtans dag. Mysigt!
  • Mitt och hjärtats 2 års-dag.
  • Min födelsedag. Då behöver jag inte oroa mig för att inte komma in på krogen i USA längre. Hehe - vill åka dit och hälsa på.
  • Våran weekend som vi fått av svärisarna.


Ja. Det var väl en hel del att se fram emot endå Nu, åter till arbetet. .


Bunnymix

Weheartit.


House Doctor

Främst är jag kär i den kubiska ljusstaken på denna bild. Så fantastisk, så ren, så.... underbar! Skulle platsa var som helst här hemma.
Som sagt: att inreda med böcker är så himla fint! Gäller bara att träffa rätt färgmässigt!
Nummer 1 på denna bild. Sån fin idé att faktiskt visa upp något i sin ägo man tycker om lite extra mycket - men samtidigt är rädd om. Se men inte röra liksom - nu slipper man det där eviga hålla-andan-ber-till-gud-att-den-inte-ska-gå-sönder. Haha! Sen att det tillkommer lite fin belysning gör inte produkten ett dugg sämre.

-


Etsy wanties.

Åh. Jag skulle inte bli liite glad om dessa ville komma hem till mig. Särskilt bild nummer 2. Tyvärr fraktar de inte till Sverige - för då hade den vart påväg hit kan jag tala om! Haha. Detta är nog den bästa sidan någonsin. Kan sitta och kolla i timmar! En evighetsmaskin med andra ord. Det är så fint att det finns så himla många kreativa människor där ute. Hur har de egentligen tid?

Det enda kreativa jag hunnit med idag är att skruva ihop en hylla att ha i badrummet i zink. Såklart råkade jag cutta mig i handen då kanterna var sylvassa. Nåja - ha en fin kväll!


En dag mitt i veckan.

Detta är fantastiskt. Min inspiration har återvänt. Allt jag ser tycks vara vackert och min fantasi bär iväg mig till fina platser. Ibland glömmer man att vara tacksam mot sig själv och sitt lilla huvud. Man är en ganska bra människa med hyggliga ambitioner trots allt. Nu är det dags att ta tag i detta också! Hihi.

Idag har jag varit kreativ,simmat och druckit cafe latte med Anna. En väldigt fin dag med andra ord! Eftersom att jag sov väldigt länge imorse och drömde fina drömmar, så är jag inte speciellt trött nu. Mitt hjärta har redan gått och lagt sig medan jag sitter här och  tittar på vackra bilder och lyssnar vacker musik samtidigt som jag skissar. En fin kväll med andra ord. Ni får ursäkta min lilla frånvaro här - men min inspiration handlar för stunden inte om inredning tyvärr. Ta hand om er!


books





åh. böcker äro fina grejor. och edward's "sovrum" ( han sover ju inte, haha! ) har jag alltid varit kär i - liksom utsikten. jag vill också bo i en djup skog med fönsterväggar och lyssna på Debussy.

via weheartit.

wooden human

idag köpte jag en sån här fin liten trägubbe. ett måste när man ritar mycket + att den är väldigt fin också. ett fint litet sällskap här på skrivbordet dvs! fniss. nu ska jag gå och umgås med min man lite - och försöka slita mig från min nya fina bamboo. ha en mysig kväll!

Origami

Så jäkla fina små pappersdjur. Dessa får mig att gå raka vägen till panduro och inhandla papper. Hihi

Via weheartit.


Blingbling

YAY - idag anlände det fina halsbandet. Det ligger perfekt där emellan nyckelbenen. Jag brukar oftast ( läs aldrig ) använda guldsmycken - men detta var verkligen jättefint tycker jag.

Jag har också en mer "personlig" blogg. Känner att jag måste få skriva ned irritationsmoment osv. earlybirds heter den.



Curved necklace

Inom kort kommer dessa fina hem till moi. Min mamma och jag beställde dessa i julas - och de är på god väg nu! Guld till mig och silver till mamma. Det kommer bli ursnyggt!

Dinner

Idag blev det en apgod middag på HE med mor, Amanda och farmor. Blev så jäkla mätt! Och gott var det. Höll dock på att bli döv där inne för det var sånt liv - förstår inte hur man kan arbeta i den där miljön. Jag skulle bli tokig!

Nu är jag iallafall hemma och myser i soffan. Här är det minsann lugn och ro! Så skönt. Snart blir det sova - igår var jag och R uppe till 3 och hade filmmarathon. Är helt slut nu!

Nu ska jag kolla film och mysa lite. Ha det fint! Godnatt.


We're getting there

Puh. Vilken dag! Jag och R har varit och köpt ett nytt fint matbord med tillhörande stolar. Så de senaste 2 timmarna har vi ägnat oss åt detta, men snaaaart är vi nog klara! Nu börjar vi verkligen få ordning här hemma - och det känns underbart. Dock så skulle det kännas en smula mer underbart att åka tillbaka till Barca.
Nu har jag smitit från arbetet och sitter i mitt nya lilla arbetsrum. Hade sån himla tur att det fanns en liten fin vrå åt mig här i nya lägenheten där jag kan sitta och arbeta. Nåväl - nu lär jag nog gå och hjälpa mitt hjärta lite. Hihi. Ha det fint!

Fleurografie

Här om dagen fick jag hem ett litet fint paket i brevlådan. Inuti fanns de 3 fleurografier jag beställt från etsy. Bilderna har jag lånat från etsy - jag har ramat in mina med svarta ramar, och de ska upp på närmsta vägg så fort det finns tid. De är så himla fina! Fåglar äro vackra djur.
Har också fått hem 2 halsband. Men de visar jag senare. Hihi

Tisdag

Känner att min lilla blogg gått lite i ide på senaste. Jag har nästan inte tid just nu - snart drar skolan igång med dunder och brak, och jag måste lägga fokus där. Tror jag ska fixa en till personligare blogg där jag kan skriva vad jag gör om dagarna. Det är kul att bläddra tillbaka och se vad man haft för sig. Hihi

Idag ska jag ta mig så långt jag kan i en bok. Så - it's gonna be a long day. Är så glad att min R åker och köper frukost till mig. Fina fina du. Nu ska jag nog överleva denna dag.


RSS 2.0