Rain

Det märks att det börjar bli höst nu. Löven börjar gå åt det gula hållet, och regnet bara öser ned. Idag på E4 öppnade himlen sig, och det bara vräkte ned i takt med att blixtarna slog i backen. Galet! Och mysigt.

Nu ligger jag i sängen, med nya påslakan. Tyckte dom var så söta, och eftersom att min mamma är så snel så gav hon dem till moi. Hihi

Nåja! Imorgon blir det upp i tid - ska baka bullar, ut och springa och sen träffa fina A. Sleep tighmmmm


Hm.

Idag har jag farit runt. Varit med min fina N, handlat, ätit pizza, städat, skruvat lite och nu ligger jag i sängen.

Idag köpte jag en klädställning, kuddar, kuddfodral, ramar till mina nya affischer och en toalettborste. HAHA! Jo, just ja - laddade upp för lite höstmys med ansiktsmasker och nya strumpor också - det spelar ingen roll hur många strumpor jag köper, efter ett tag är de borta igen? Sjukt.

Nåväl. Jag tror det börjar bli dags för lite sömn nu, har precis kämpat mig igenom War Horse nyss, och det var med nöd och näppe att jag inte somnade. Var väl kanske inte en skitbra film, men den var iallafall sevärd! Jaja. Godnatt!


Cute

Kom nyss hem. Har haft en sån fin kväll hemma hos svärisarna! Käkat apgoood mat + efterrätt, och sen kollat film. Blev Hunger Games, jag har velat se den länge, och ja. Jag gillade den!

Idag har jag också hunnit med att träffa min fina farmor, vi spelade minigolf, käkade varma mackor med brie, salami och paprika ( yummie ) och sen kaffe + farmors hembakta bullar.

Jag har med andra ord haft en jävligt fin dag. + att 2 affischer jag beställt kom idag, wiho! Har inte öppnat rullen ännu, så det är bäst att de är snygga när jag ska kolla imorgon.

Nu: sooooovaaaa!


Mustard.

Källa? 
 
ÅH. den här bilden har jag haft på datorn ett bra tag - så. jäkla. fint! Detta får bli en liten inspirationsbild för moi. Myspys!

-


Några fina koppar med kaffe framför Game Of Thrones, samt lite slösurfande är vad jag hunnit med idag. Blir så jäkla trött på det här vädret - kanske att man skulle snöra på sig löpardojjorna och ta sig ett varv idag också. Igår körde jag och Anna milen i Hemlingby igen - det tar sig, sakta men säkert. Men det är ju så otroligt skönt när man tagit sig runt! 

Nä. Nu blire löpa! Ciao. 

Nu jävlar har jag varit ute på djupt vatten.

Ibland slår det mig hur skört allting egentligen är. Hur viktiga våra beslut faktiskt kan vara. Jag kom att tänka på att livet är som ett öppet hav. Ett stort hav, som ibland är spegelblankt, ibland lite småguppigt och ibland är det mörkt och stormigt som fan - och man har oftast inte en jävla aning om vart man ska eller är påväg.
 
Jag tror att när man står inför större beslut - så är det faktiskt ganska viktigt att man väljer rätt riktning från början - visst, man kan alltid simma tillbaka och börja om, om man nu hittar tillbaka det vill säga. Men ja, en liten grads felriktning från början, blir till flera mils skillnad i slutändan. Och är det inte ofta så, att det inte blir som vi tänkt oss? Både på gott och ont. 
 
Idag visade sig min magkänsla igen, efter en lååååång tids frånvaro. Jag har känt mig vilsnare än någonsin utan den, fyfan. Men nu har sjön lagt sig lite minsann - jag ser klarare. Helt plötsligt känns det enklare att ta tag i saker, för nu sjöar det ju inte så förbannat!
 
Jag vet inte vart jag vill komma med detta, kände bara att jag i denna stund behövde skriva av mig. Egentligen är jag förbannad nu, men jag känner också att jag har fått ut en del idag. Många tankar och känslor har äntligen fått blivit till ord som farit ur min mun, vilket resulterar i att jag känner mig ungefär 14.3 kilo lättare just nu.
 
Ibland kanske man behöver ha det förjävligt, med storm, spöregn blixtar och dunder för att sedan kunna uppskatta lugnet och framför allt ron. Lugnet efter stormen så att säga, det var mer än välkommet just nu. 

Nu ska jag lägga mig och sova. Godnatt!







-


Autumn

+ jag har fått nya färger idag. Jag har varit på Batman. Jag har lyssnat vacker musik idag. Nu börjar årets mer seriösa tedrickande. Nu ska jag äta kvällsfika, bästa jag vet.

- Oron. Huvudvärken.


I ett vitt, stramt, kallt och kaklat jävla badrum.

Lägger mig i badet och låser dörren. Jag är ensam men jag låser ändå. Det är kallt, och de grå molnen trängs utanför fönstret. Tror jag hade i för mycket skum, eller "lödder" som farmor alltid sa när man var barn och badade i hennes badkar. Meeeeeer! Mer skum! tjoade man.

Varje gång jag badat hemma hos farmor så hade vi en ritual. Jag blev till "emmapaket", och farmor gjorde mig till ett paket, inslaget i en stor vit handduk. Där kände jag mig trygg. Och nöjd. Sedan bar hon runt mig till varje spegel i hela huset och sa "emmapaket, emmapakeeeet". Jag vill vara ett paket igen. Känna mig liten, älskad och nybadad. Men nu känner jag mig mest bara nybadad och vilsen. Fan! Det är en förjävlig känsla. Allt är påväg bort. Och jag ser inte längre några mål eller något annat heller för den delen, på grund av all tjock jäkla dimma. Den verkar vara här för att stanna. Och snart går man väl på grund också. Känner verkligen positiviteten flöda här, haha! Men nu är det faktiskt skit.

Förbannat.


The last couple of days

De senaste dagarna har spenderas överallt och ingenstans. Jag har hängt med farmor, spelat minigolf, gått på konsert, käkat grillat och renoverat gamla möbler. Det känns skönt att göra en massa hela tiden, men förr eller senare måste jag bestämma mig. Fan också, det är ju så svåååååååårt! Men ja. Ber till Gud att "svaret" kommer till mig snart... Haha! Nä nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sen soooova. Gud så skönt! Godnatt!


-

kudde, svart/beige från HM Home, grön växt "Howea Forsteriana" från IKEA, poster schimpans från easyart.se, bord, tillverkad i bambu från Ilva, flätad kruka # Rågkorn" från IKEA. 
 
 
Är på främst på jakt efter ett nytt soffbord. Vill ha ett runt, gärna i ett ljust träslag - och bordet ovan som är tillverkat i bambu var ju bara hur fint som helst. Dock aningen för dyrt för plånkan just nu, men drömma kan man ju alltid göra! Hihi.

What to do?

Min dag började med en rejäl sovmorgon. Egentligen skulle jag inte ha det, då vi hade tvättid, men min fina R lät mig sova och tvättade själv istället. När jag vaknade och klivit upp var solen uppe sedan länge, äggen färdigkokta och mackorna redan bredda. Snacka om morgonlyx! ♥ 
 
Sedan tog jag faktiskt tag i mitt hår. Tvättade det ( vilket är en jäkla process ) och fönade sedan ( vilket tar ungefär 2 timmar med min lilla minihårfön ) men nuså! Idag har jag känt mig ganska pigg, tror medicinen tar bra och det känns redan bättre! Sedan kan det också bero på gårdagens massage - så smärtsamt, men också behövligt och mys. Så skönt att gå till någon som ger en tips på övningar som man kan göra själv för att motverka allt det där onda. 

Jaja. I övrigt så är jag jäkligt fundersam i denna stund. Har nämligen lite svårt att bestämma mig hurvida jag ska göra inför hösten. Men ja, det blir säkert bra! Får helt enkelt gå på magkänslan ( om den behagar att komma tillbaka till mig det vill säga ) . 
 
(instagram: emmamodig )
 

RSS 2.0