Babbel.

Är det något jag älskar så är det minsann att vara helt hyper när man egentligen borde sova. Not! Känns inte som en skitbra tajming att vända på dygnet just nu heller! Så här sitter jag nu, lyssnar mösik. Har syndat och "nattätit"också , vilket var asgott. Har gjort en comeback när det gäller allbran! Vissa tycker det smakar bark, men smaken är ju som baken. Har även snart tuggat i mig ett helt tuggummipaket under loppet av några timmar. Vet heller inte hur många blodapelsiner jag förtärt, jävligt goda var de iallafall. Visst blir man riktigt glad när det visar sig att apelsinerna är sådär asgoda som de bara är ibland? 

Nä. Nu ska jag väl göra ett tappert försök ändå. Lär va fresch imorgon! 


 
 
 

Come on baby, let's ride.

 
Ja, antar att det börjar bli dags att ta tag i det här nu. Främst eftersom att jag har så jäkla kasst minne och det vore ju jävligt nice om man på ålderns höst kunde ha något att se tillbaka på. För om jag inte skriver, då kan jag garantera att det kommer kännas jäkligt tomt när jag tänker tillbaka. 

Nåväl. Nu sitter jag iallafall här. Lyssnar finmusik och kollar bilder. Det är något jag gärna fördriver mina timmar med, kan inte sluta förundras hur fint dessa två medier blir tillsammans? 

Snart kommer pappa med tillhörande fru hem efter en vecka i Lofsdalen. Själv har jag tagit hand om hus, katt och diverse andra ting. Har inte lagat mat en enda gång - det känns fint när folk känner en, som i detta fall, och har ordnat matlådor och mat åt mig, så jag slipper stå och jävlas själv. Sjukt uppskattat - men annat kommer det ju bli inom en snar framtid, ska nog ge mig fan på att börja laga mat - det är ju ändå ofrånkomligt. A woman's gotta eat som man brukar säga. 
 
Ber till Gud att de har med sig MAX när de kommer också. Känner mig fortfarande bakishungrig sedan nyår, det var en jäkla kväll det fresten! Jag och Albie började kvällen på Akropolis med världens godaste mat och en flaska rödvin. Sen var det bara att köra!

Jaja, åter till planeringen osv. Peace!



 
 

No dawn, no day, I'm always in this twilight.


RSS 2.0