Breakfast

Vaknade runt 7-snåret imorse. Förstår inte varför jag börjat vakna av mig själv så tidigt? Ja, man kanske börjar bli till åren. Haha! Nu ligger jag i sängen och kollar nyhetsmorgon och äter frukost. SÅ härligt!
 
 
 
 

Give it to me.

När jag såg denna aptitretare lovade jag mig själv att bli bättre på att göra och äta goda frukostar och mellanmål. Ja, jag erkänner att det där med många-små-mål-mat-om-dagen är allt annat än enkelt, åtminstone för mig. Kruxet är ju att finna guldkornen, nämligen de som är sjukt goda, snabba att göra och inte innehåller förtiosju olika saker. Och detta såg ju faktiskt väldigt lovande ut! Endast en bagel + philadelphia + rökt lax. Mums! 

Hej på er!


 
Det är vår ute och jag funderar på att sparka igång den här lilla bloggen igen. Det kliar nämligen i mina fingrar, och jag har varit nära att "låsa upp" bloggen ungefär 10 gånger de senaste två månaderna, dock har det inte blivit så förrän nu. Nåväl. Tanken med bloggen är såklart att jag ska skriva om inredning, inspiration, ditt och datt - och precis som förr så kommer det även bli så nu. Jag hoppas innerligt att jag kommer finna detta lika roligt som förr, men det tror jag - för att varje dag plöjer jag ju igenom mängder av just dessa ämnen, och varför inte dela med sig litegranna? 

Jag ska inte sticka under stolen med att jag just nu läser en utbildning med väldigt, och jag menar väldigt mycket fokus på att kunna uttrycka sig, både i skrift, tal och så småningom också bilder - alltså finner jag där ännu en anledning till att aktivera mig inom bloggandet igen. 

Nåja. Idag har jag varit på soffspan, vilket är ungefär som att vara glad, förvirrad och förväntansfull på en och samma gång. It's a jungle out there! /Emma. 

RSS 2.0