Monday

Har haft bästa dagen på länge idag- häng med Anna med fik och mys och sen middag på church street med svärisarna, R, J och E. Så jäkla gott! Och så jäkla mätt man blir. Mmm! Underbart.

Sen blev det bio. The untouchables, eller " en oväntad vänskap" som den heter på svenska. Så fiiiiin film. Den hade verkligen ALLT. Skratt och gråt och ja, man blev verkligen rörd - genom varje minut. Bästa filmen jag sett på bra länge. Herregud . Se den!


-

 
1. 2. 3. 4. 5.

4 pieces of wanties.


1. Candle no. 2 , DAY 2. Alessi Sole väggklocka, Alessi.
3. OX Design i färgen cognac. 4. Tom Dixon Etch värmeljushållare. 
 
 
 
 
 

-

Ber till Gud att det blir av. 

-

Idag åkte min bror till Kiruna. Jag ska, under tiden inreda hans lägenhet ( där han ändå bott några månader ) som han inte direkt lagt ned någon tid på att få det mys i. Sitter i denna stund och planerar inköp - lättare sagt än gjort när vissa butiker aldrig verkar ha den produkt jag vill ha hemma, eller " det här varuhuset säljer inte den här produkten ". Borde ta ett allvarligare samtal med inköpsansvarige på denna möbeljätte. Haha!
 
Nåja. Nu ska jag nog gå och vila litet - har varit uppe så jäkla länge nu! Det börjar kännas i huvudet kan jag säga. Nä, lite varm choklad med marshmallows i + mackor i soffan nu skulle inte sitta helt fel. Så får det minsann bli! 

Ge mig.


Slängde nyss ihop en liten wanties-board! ( det var ju ett tag sedan om man säger så! )Fasiken - hur fina grejor? Tror bestämt att nästa inköp får bli denna fåtölj ovan. Den skulle passa som en smäck i vardagsrummet! Återstår bara att provsitta den också, ber till Gud att den är lika skön som snygg! Hihi. 

Nu ska jag käka popcorn! Puss. 

Update: de senaste dagarna har jag mest umgåtts med folk, lagat mat, köpt en ny bok och myyyyst. Jag har också klippt av en decimeter av håret, så jäkla skönt? Känns som världens befrielse!

Idag var jag, pappa Joel och R ut och käkade. Så kul, trevligt och gotttttttt! Great att ha er tre för sig själv. Det händer ju inte så ofta direkt, haha! Nåja. Imorgon blir det upp i ottan för att åka ut till landet. Hoppas det blir bra väder! Sååå. Borde försöka sova. Tror inte det kommer gå på ett tag, men ändå.

Godnatt!


RSS 2.0