A late lunch.

After a couple of hours spent down town I got pretty hungry. This became our late lunch today - and yes, it was a taste of summer for sure. Fruit salad is just so underestimated - easy, quik and delicious. Anyways, now I'm gonna continue doing what I just did - try to get myself creative and get "in the mood" ( for being creative ). Easier said than done though.

translation

Ops. it's been a while . Guess I've been up to some other more important things, for example - a couple of days ago it crossed my mind that I'm sort of loosing my English language since I'm not studying it anylonger - to prevent this I came up with the most brilliant idea ever. As you can see, I'm now writing in english. And that's just something I'm going to to for me, myself and I. If you don't like it, I suggest you start to use some sort of translater-advice-stuff. The cyperspace is full of those kinds of tools. This will go my way thanks to at least two things: First - I like the English langugae, and second - pretty much everything sounds better in English. SO; finally I would like you all to have a gorgeous "last April" tomorrow - hope we'll get at least as fine weather as we had today. Peace, and may God be with you.

OFF

Idag packade jag väskan och for till mamma. Så skönt med frisk luft och en skog som kvittrar ( ja, det verkar som att alla små pippifåglar återigen funnit sin plats där ute i grönskan ) kan inte förstå att vi snart går in i maj månad! Helt otroligt. Ska bli så skönt med sol och värme, det har jag saknat.

Nu ska jag krypa ned i sängen, godnatt!


WOW

Snubblade precis över dessa gudomliga bilder. Jag älskar allt. Hela repotaget hittar ni här. Det är liksom helt otroligt! Kliniskt och personligt på en och samma gång. Möjligen att jag skulle ta in lite mer trärena ting. Men ja, detta är väldigt nära perfektion enligt mig. Men det är svårt det här - bara för att det ser gudomligt och magiskt ut på bild betyder det naturligtvis inte att "känslan" när man väl befinner sig 'där' kommer att vara densamma. Det är tämligen en svår balans att uppnå. Jag har iallafall fixat till den öppna spisen idag - genast kändes det mer som hemma! Det är så rogivande på något vis. Så jag kan nu konstatera att jag kommit ett steg närmare känslo-perfektion nu.

MY GIRL

Ja, detta är då en av de vackrare filmerna jag sett. Såg den för första gången när jag var ganskat liten, och nu var det väldigt länge sedan jag såg den. Det får det förhoppningsvis bli ändring på i veckan. Nä nu ska jag gå och borsta tänderna och hoppa i säng. Godnatt!

 

 


BLACK/WHITE

Mumin på äventyr är en snygg svart-vit porslinsserie designad av Tove Jansson där man får följa med mumin och hans vänner på äventyr. Just dessa hittade jag här och är charmiga! Jag skulle inte tacka nej till en mugg från mumin på äventyr-serien - de färgglada muggarna är också jättefina! Perfekt present till någon fin.
Ja, idag blev det en finfrulle och fortsatt titt på Tintinboxen. Nostalgi på hög nivå kan jag tala om! Nä, nu borde jag ta och byta om för helgens tredje kalas. Menmen, det är aldrig fel med tårta och kaffe - sådetså! Ha en fin dag peepz.

Och ja, insåg igår att det inte blir rätt font om man läser bloggen från iPhone. Nåväl - antar att det är något man får leva med. Tyvärr! Och huuur ska det gååååååå.



Corokia


Ge mig denna vackra skapelse. Så vacker och skör. Yummie! Hittar den inte någonstans i denna arma stad! Blir tokig. Gah! Nåväl - får väl helt enkelt fortsätta min jakt i veckan. Har faktiskt inte varit överallt ännu. Jaja, nu ska jag unna mig ett stort glas med iskall cocacola. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Guldkorn

Så jäkla fint med kakel ända upp till taket. OM jag hade haft ett större kök så hade jag lätt haft det såhär; lägg märke till den underbara taklampan också. Ska förmodligen göra något liknande ovanför matsalsbordet. Grymt!
Golvet+belysningen+gröna-färska-kryddor+ förvaringen ovanför kylskåpet.
Lyckligtvis för mig så har jag öppenspis - och sådär ska den minsann se ut nu på vårkanten och på sommaren - det är ju inte så kallt nu så man behöver elda. Tycker det är så vackert med samlade stearinljus i olika höjder!

Ja. Idag har jag varit på kalas hos min fina mor. Köpte sådana där zinkkrukor från IKEA med tillhörande frön till henne - blev varianten med basilika, koriander och timjan. Funderar nästan på att köpa en till mig själv och se om jag skulle lyckas få fröna att gro. Så var det det där med tålamodet också.. Haha! Nåväl. Nu ska jag gå och göra mig en kopp te, citron denna gång. Smakade det för första gången igårkväll och satan vad gott det var. OPS, var klockan redan 01.18. Snacka om att tiden går som en fläkt när man letar fina inspirationsbilder. Ha en fin kväll/natt.

/ emma.

Begär

Ge mig denna vinyltapet, Shells från Élitis/Interior plus. Så jäkla frän, och jag älskar färgen. Åh!


ETSY WANTIES.

Ja, idag klickade jag mig in på det farligaste man kan klicka sig in på. Det finns miljoner underbara ting på denna sida, och ja. Dessa väskor är bara så jäkla fina! Och jag tror inte att jag är ensam om att tycka det är kul att äga den enda kopian av något. Dessa väskor är, liksom allt annat på etsy handgjorda och det finns bara ett exemplar av varje. Love handmade stuff! Klicka in här för att komma till sidan.

Instagram

Ja, nu har jag minsann gjort en till instagram, orkade inte rensa min gamla privata då jag hade över 1000 PiCs. Nu heter jag iaf emmamodig, så nu vet ni det.

Nu ska jag gå upp och koka ägg, något jag blivit besatt av den senaste tiden. Nåväl! Peace


-

Det negativa med att bo nära vatten är helt klart alla dessa förbannade fiskmåsar som skriker konstant dag och natt. Som nu! Hela veckan har jag fått ligga med en kudde på huvudet för att det ska bli tyst. Gah! Snart åker nog hagelbössan fram. ( skämt åsido ) hehehehhh. Fast ja, det är jävligt lockande. Det kan jag säga.

Nu ligger jag i sängen och funderar. Har precis klivit upp ur badet, trevligt värre! Och vad som är ännu mysigare är att det är nybäddat osv. Finns inget bättre! Nästan.


Tar det piano

Sitter hemma hos Joel nu och chillar lite. Snart beger vi oss ut till Bönan för att ladda inför hockeyn! Blir nog lite hämtmat dagen till ära också.

Nu håller vi tummarna för Brynäs! Wiho.


-

I'm up in the woods
I'm down on my mind
I'm building a still
To slow down the time

 

Picture source:http://www.berndnaut.nl/works.htm

 


2 fina ting

Kudde från Åhléns. Matta från EM. Såå fiiiiina. Skulle mer än gärna införskaffat mig en Sophora också. De verkar vara lättskötta, vilket passar mina icke-gröna fingrar.

Nu ska jag slänga in en till omgång tvätt i maskinen. Puh! Skönt att få det gjort iallafall. Hihi


A good nights sleep

Har precis kollat klart body of proof nu, en rätt bra serie faktiskt! Känner dock att en huvudvärk börjar komma smygandes, ska bli så jävla skönt att sova! Och imorgon kommer hjärtat hem också. Cant wait! Godnatt.


We dont waste no precious time.

Idag blir det chill för min del, ligger och lyssnar musik nu, ska ta och kliva upp för att göra iordning lite kaffe och frukost snaaaaart.

När R kommer hem och då blir det en riktig mysmiddag + hyrfilm och godis. Wiho!


Ye

Äntligen hemma, och jag har sovit som en Gud inatt.


Kanske var det tur, att jag föll så djupt.


RSS 2.0